Bilforsikring

Forsikring af bil, trailer og campingvogns hos Vendia Forsikring

Når du har bil, skal du have en ansvarsforsikring – den er lovpligtig. Den dækker skader, du kommer til at lave på andre eller andres ting. De fleste med en nyere og dyrere bil vælger desuden en kaskoforsikring, som  dækker skader på egen bil. Derudover omfatter vores kasko også en redningsforsikring (det røde SOS-kort), der dækker under kørsel i udlandet samt en retshjælpsforsikring, der betaler sagsomkostninger ved retssager, du er part i som ejer af bilen – også hvis en anden har været fører af din bil.

Tilvalg: Gør din dækning endnu bedre

  • Glas/Friskadedækning
  • Førerpladsdækning
  • Autohjælp
Når din campingvogn eller trailer er spændt efter din bil, er den automatisk dækket af bilens ansvarsforsikring. Det betyder, at bilens ansvarsforsikring dækker, hvis du kommer til at forvolde en skade på andre med din campingvogn/trailer.

Vær opmærksom på, at bilens kaskoforsikring ikke dækker skader på bilens påhæng. Vil du have dækket selvforskyldte skader på din egen campingvogn eller trailer, så kræver det, at du tegner en særskilt kaskodækning på den pågældende påhængsvogn.

Vores forsikring af campingvogn/trailer indeholder følgende:

  • En Kaskoforsikring, der dækker skader på din campingvogn / trailer.
  • En Redningsforsikring (det røde SOS-kort), der dækker kørsel i udlandet.
  • En Retshjælpsforsikring, der betaler sagsomkostninger, hvis du bliver part i en sag.

Hvorfor Vendia Forsikring

Vi arbejder ud fra følgende sætning: Vendia skaber tryghed. Vi mener det opnås bedst igennem personlig kontakt, tillid og selvfølgelig igennem gode produkter fra vores samarbejdspartnere.

N

Lokalt selskab

N

Personlig rådgivning

N

Tryghed i hverdagen

N

Solid samarbejdspartner