Ulykkesforsikring

Vendia Forsikring hjælper når ulykken sker

Ulykkesforsikring i Nordjylland
Mange ulykker sker på et splitsekund og skaden kan ændre dit liv markant. En ulykkesforsikring kan afhjælpe dig med nogle af de økonomiske konsekvenser, som en voldsom ulykke kan medføre. Hos Vendia Forsikring gælder din ulykkesforsikring hele året rundt, og vores kunder bliver ikke sat i forskellige fareklasser ud fra deres jobs. Du får altså den bedste dækning, uanset hvilket job du har. Vi dækker alt fra skader i ryggen og tandskader til vridskader, så du er sikret den bedste dækning. Vi dækker fra 5% i méngrad, og vi udregner skaderne ud fra en forbedret méntabel.

Dit lokale forsikringsselskab
Vi er et forsikringsselskab forankret i lokalområdet i og omkring Hjørring. Vi stræber efter at tilbyde den bedste ulykkesforsikring til alle nordjyder. Så ligegyldigt om det er en fodboldskade eller et cykelstyrt, så er vores ulykkesforsikring et sikkert valg for alle i familien. Vores ulykkesforsikring er en heltidsulykkesforsikring, som betyder, at den dækker dig hele døgnet rundt. Ligemeget om du er på jobbet, på farten eller derhjemme, så dækker vores ulykkesforsikring dine skader og uheld med en méngrad fra 5%. Vi arbejder for at tilbyde de bedste forsikringer til de bedste priser. Vi ved, hvor vigtig den personlige kontakt er, da den er med til at skabe tillid mellem begge parter. Gennem personlig rådgivning kan vi give dig de bedste betingelser, så du kan føle dig lidt tryggere i dagligdagen.

 

Uforpligtende tilbud på ulykkesforsikring

Ønsker du et uforpligtende tilbud på en ulykkesforsikring, så står vi i Vendia Forsikring klar til at give dig det bedste tilbud med den bedste dækning. Du er altid velkommen til at komme forbi til et personligt møde på vores kontor, så du kan få et tilbud på en ulykkesforsikring.

Du kan kontakte os på tlf.53 51 00 04 eller komme forbi vores kontor i Hjørring, så lover vi, at du får et tilbud på en ulykkesforsikring, der dækker alle dine behov.

 

Hvorfor Vendia Forsikring

Vi arbejder ud fra følgende sætning: Vendia skaber tryghed. Vi mener det opnås bedst igennem personlig kontakt, tillid og selvfølgelig igennem gode produkter fra vores samarbejdspartnere.

N

Lokalt selskab

N

Personlig rådgivning

N

Tryghed i hverdagen

N

Solid samarbejdspartner