Bilforsikring

Vi tilbyder forsikringsløsninger af bil, trailer og campingvogne
–  Få et uforpligtende forslag på hvordan dit køretøj kan forsikres.

Når du har bil, skal du have
en ansvarsforsikring

Den dækker skader, du kommer til at lave på andre eller andres ting.
De fleste med en nyere og dyrere bil vælger desuden en kaskoforsikring,
som dækker skader på egen bil.

Bilforsikring i Nordjylland

Derudover omfatter vores kasko også en redningsforsikring (det røde SOS-kort), der dækker under kørsel i udlandet samt en retshjælpsforsikring, der betaler sagsomkostninger ved retssager, du er part i som ejer af bilen – også hvis en anden har været fører af din bil.

Tilvalg: Gør din dækning endnu bedre

  • Glas/Friskadedækning
  • Førerpladsdækning
  • Autohjælp

Når din campingvogn eller trailer er spændt efter din bil, er den automatisk dækket af bilens ansvarsforsikring. Det betyder, at bilens ansvarsforsikring dækker, hvis du kommer til at forvolde en skade på andre med din campingvogn/trailer.

Vær opmærksom på, at bilens kaskoforsikring ikke dækker skader på bilens påhæng. Vil du have dækket selvforskyldte skader på din egen campingvogn eller trailer, så kræver det, at du tegner en særskilt kaskodækning på den pågældende påhængsvogn.

 

Dit lokale forsikringsselskab

Vendia Forsikring er dit lokale forsikringsselskab i Hjørring og omegn. Vi tilbyder tilpassede forsikringer til både private og erhverv, hvor vi har fokus på netop dine behov. Om du skal have virksomhedsforsikring eller andet, så står vi klar med skræddersyede løsninger til både små og mellemstore virksomheder. Vi ved, at forskellige erhverv kræver forskellige forsikringer, da der kan være stor forskel på fx varelager, udstyr og bygningsareal.

Vi er forankret i lokalområdet, og vi brænder for Hjørring og Nordjylland. Vi vil give dig og din virksomhed de bedste betingelser, så du får den mest optimale forsikring. Vi tror på, at tilgængelighed og personlig rådgivning betaler sig. Du har derfor altid mulighed for at få et møde med os på vores kontor i Hjørring. Vores forsikringer giver dig den bedste dækning til konkurrencedygtige priser.