Knallert og Scooterforsikring

Vi tilbyder ansvarsforsikring til private
–  Få et uforpligtende tilbud på en ansvarsforsikring hos Vendia Forsikring

Det er lovpligtigt at tegne en ansvarsforsikring på knallert og scooter.

Med en ansvarsforsikring er du dækket, hvis du kommer til at lave skade på andre eller på andres ting.

Knallert og Scooterforsikring
i Nordjylland

Det er lovpligtigt at tegne en ansvarsforsikring på knallert og scooter. Med en ansvarsforsikring er du dækket, hvis du kommer til at lave skade på andre eller på andres ting.

Vær opmærksom på, at ansvarsforsikringen ikke dækker skader på din egen knallert eller scooter. Det kræver, at du også køber en kaskoforsikring.

En kaskoforsikring af din knallert eller scooter indeholder også en redningsforsikring (det røde SOS-kort), der dækker under kørsel i udlandet samt en en retshjælpsforsikring, der betaler sagsomkostninger ved retssager, du bliver part i som ejer af knallerten/scooteren, eller som en anden fører af din knallert/scooter er part i.

Dit lokale forsikringsselskab

Vendia Forsikring er dit lokale forsikringsselskab i Hjørring og omegn. Vi tilbyder tilpassede forsikringer til både private og erhverv, hvor vi har fokus på netop dine behov. Om du skal have virksomhedsforsikring eller andet, så står vi klar med skræddersyede løsninger til både små og mellemstore virksomheder. Vi ved, at forskellige erhverv kræver forskellige forsikringer, da der kan være stor forskel på fx varelager, udstyr og bygningsareal.

Vi er forankret i lokalområdet, og vi brænder for Hjørring og Nordjylland. Vi vil give dig og din virksomhed de bedste betingelser, så du får den mest optimale forsikring. Vi tror på, at tilgængelighed og personlig rådgivning betaler sig. Du har derfor altid mulighed for at få et møde med os på vores kontor i Hjørring. Vores forsikringer giver dig den bedste dækning til konkurrencedygtige priser.