Om os

Vi tilbyder kundetilpassede løsninger til private og erhverv med udgangspunkt
i deres ønsker og behov – tilsat almindelig sund fornuft.

Vendia Forsikring er et lokalt forankret forsikringsagentur.

Vi lægger vægt på at arbejde professionelt med forsikring uden at miste det gode humør og mennesket af syne – også når skaden er sket.

Personlig kontakt hos os er en selvfølge. Vi tror på at tillid skaber tryghed.

Om Vendia Forsikring

Vendia Forsikring er et lokalt forankret forsikringsagentur. Vi tilbyder kundetilpassede løsninger til private og erhverv med udgangspunkt i deres ønsker og behov – tilsat almindelig sund fornuft.

Tilgængelighed er en meget stor del af vores succes. Vores kunder efterspørger en nærværende rådgivning, og hos Vendia Forsikring kan de til enhver tid få kontakt til os på telefon, sms, email eller ved personligt møde på kontoret.

Navnet Vendia Forsikring er meget omhyggeligt valgt og afspejler vores ønske om at være en synlig del af lokalsamfundet. Vendia Forsikring er således sponsor i en række lokale foreninger, der tilbyder en bred vifte af idræt til børn, unge og voksne.

Dit lokale forsikringsselskab

Vendia Forsikring er dit lokale forsikringsselskab i Hjørring og omegn. Vi tilbyder tilpassede forsikringer til både private og erhverv, hvor vi har fokus på netop dine behov. Om du skal have virksomhedsforsikring eller andet, så står vi klar med skræddersyede løsninger til både små og mellemstore virksomheder. Vi ved, at forskellige erhverv kræver forskellige forsikringer, da der kan være stor forskel på fx varelager, udstyr og bygningsareal.

Vi er forankret i lokalområdet, og vi brænder for Hjørring og Nordjylland. Vi vil give dig og din virksomhed de bedste betingelser, så du får den mest optimale forsikring. Vi tror på, at tilgængelighed og personlig rådgivning betaler sig. Du har derfor altid mulighed for at få et møde med os på vores kontor i Hjørring. Vores forsikringer giver dig den bedste dækning til konkurrencedygtige priser.