Indboforsikring

Vi tilbyder indboforsikringsløsninger til private
–  Få et uforpligtende forslag på hvordan dit indbo kan forsikres.

Få dækket dit indbo

Indboforsikring er en rigtig god idé, uanset hvor få ting du har. Den indeholder nemlig også den ansvarsforsikring incl retshjælp, som hjælper med dit erstatningsansvar, hvis du skader andre eller deres ting.

Indboforsikring i Nordjylland

Hos Vendia Forsikring tilbyder vi indboforsikringer til alle private.

Indboforsikringen dækker dit indbo – selvfølgelig derhjemme, men også i sportsklubben, i øvelokalet, når du har ting opmagasineret eller med på ferie. Det gælder ved brand, kortslutning, indbrud, tyveri, storm, skybrud, tøbrud, cykeltyveri m.m.

Hvis dit hjem bliver ubeboeligt, fx ved en brand, hjælper vi dig med genhusning i op til et år, mens dit hjem bliver gjort beboeligt igen.

Derudover er der en lang række tilvalgsdækninger, så vi har mulighed for at lave en løsning der passer til netop dit behov.

Dit lokale forsikringsselskab

Vendia Forsikring er dit lokale forsikringsselskab i Hjørring og omegn. Vi tilbyder tilpassede forsikringer til både private og erhverv, hvor vi har fokus på netop dine behov. Om du skal have virksomhedsforsikring eller andet, så står vi klar med skræddersyede løsninger til både små og mellemstore virksomheder. Vi ved, at forskellige erhverv kræver forskellige forsikringer, da der kan være stor forskel på fx varelager, udstyr og bygningsareal.

Vi er forankret i lokalområdet, og vi brænder for Hjørring og Nordjylland. Vi vil give dig og din virksomhed de bedste betingelser, så du får den mest optimale forsikring. Vi tror på, at tilgængelighed og personlig rådgivning betaler sig. Du har derfor altid mulighed for at få et møde med os på vores kontor i Hjørring. Vores forsikringer giver dig den bedste dækning til konkurrencedygtige priser.