Villaforsikring

Vi tilbyder forsikringsløsninger til små og store boliger.
–  Få et uforpligtende forslag på hvordan din bolig kan forsikres.

Dit hus er ikke
blot en stor investering

Det er også den altafgørende ramme om dit liv. Med en villaforsikring sikrer du, at familiens base altid er godt dækket, hvis skaden sker.

Villaforsikring i Nordjylland

En villaforsikring er en kombineret forsikring, der omfatter alle bygninger på forsikringsstedet – hus, garage, carport, udestue og udhus samt det faste bygningstilbehør som glas, kummer, hårde hvidevarer og vand- og varmeinstallationer. Forsikringen omfatter også flagstang, antenner, nedgravet svømmebassin og i et vist omfang hegn, beplantning og lignende.

Derudover kan villaforsikringen sammensættes efter behov med følgende tilvalgs dækninger:

  • Anden bygningsbeskadigelse
  • Svamp/Insekt
  • Udvidet rørskade/stikledning
  • Skadedyr
  • Udvidet vandskade

Dit lokale forsikringsselskab

Vendia Forsikring er dit lokale forsikringsselskab i Hjørring og omegn. Vi tilbyder tilpassede forsikringer til både private og erhverv, hvor vi har fokus på netop dine behov. Om du skal have virksomhedsforsikring eller andet, så står vi klar med skræddersyede løsninger til både små og mellemstore virksomheder. Vi ved, at forskellige erhverv kræver forskellige forsikringer, da der kan være stor forskel på fx varelager, udstyr og bygningsareal.

Vi er forankret i lokalområdet, og vi brænder for Hjørring og Nordjylland. Vi vil give dig og din virksomhed de bedste betingelser, så du får den mest optimale forsikring. Vi tror på, at tilgængelighed og personlig rådgivning betaler sig. Du har derfor altid mulighed for at få et møde med os på vores kontor i Hjørring. Vores forsikringer giver dig den bedste dækning til konkurrencedygtige priser.