Forsikring i Nordjylland

Vendia Forsikring kan som navnet antyder hjælpe dig med forsikringer i Vendsyssel. Vi er beliggende i Hjørring, og er lokalt forankret i det nordjyske. Vi betjener kunder i byer som Hjørring, Hirtshals, Brønderslev, Frederikshavn, Nørresundby og Skagen – Kort sagt dækker vi hele Vendsyssel.

Vi ønsker at fremstå som dit lokale forsikringsselskab i Vendsyssel, hvor en høj service og det at arbejde professionelt med forsikringer skinner igennem.

Vi tror på, at personlig kontakt og tillid skaber tryghed for vores forsikringskunder. Du vil som kunde opleve, at vi er nærværende i vores rådgivning samt at vores fokus er på kundetilpassede forsikringsløsninger – Vi forsikrer både private og erhverv.

Til private tilbyder vi følgende forsikringer:

  • Indboforsikring
  • Rejse- og afbudsforsikring
  • Villa- / Husforsikring
  • Bilforsikring
  • Ulykkesforsikring
  • Knallert- og Scooterforsikring

Erhvervsdrivende kan også tegne forsikring hos Vendia Forsikring – Vi tilbyder erhvervsforsikringer til alle typer virksomheder, og vi skræddersyer gerne en løsning, som passer netop til din virksomhed. Få et uforpligtende tilbud på, hvordan din virksomhed kan forsikres.

Dit lokale forsikringsselskab i Nordjylland

Hos Vendia Forsikring ønsker vi at fremstå som det lokale forsikringsselskab i Nordjylland – Vi støtter derfor en række lokale idrætsklubber med sponsorater som både børn, unge og voksne har gavn af. Vi mener, det er vigtigt at tage del i fællesskabet og bakke op i lokalsamfundet.

Vi er altid klar til at tage imod dig, og sætte et uforpligtende forsikringsmøde – Kontakt os på nedenstående oplysninger.

Kontakt os
Få forsikringer tilpasset dig og dine behov.

Vendia Forsikring
Vandværksvej 32
9800 Hjørring

+45 53 51 00 04
Skriv en besked