Rejse- og afbudsforsikring

Vi tilbyder rejse- og afbudsforsikringsløsninger til private 
–  Få et uforpligtende forslag på hvordan din rejse kan forsikres.

Bliv forsikret i alle verdens lande

Vores rejseforsikring dækker dig, hvis du bliver alvorligt syg eller skadet.
Det kan for eksempel være udgifter til behandling eller hjemtransport
til Danmark.

Rejse- og afbudsforsikring
i Nordjylland

Når du rejser til udlandet, er det gule eller blå sygesikringsbevis ikke længere nok. Du skal selv sørge for at være forsikret. VI gør det nemt ved at tilbyde en rejseforsikring, som tilvalgsdækning til Indboforsikringen.

Vores rejseforsikring dækker dine ferierejser i hele verden. Der kan ske uheld, uanset om du skal stå på ski i Østrig, ligge ved stranden i sydens sol eller på indkøbstur til Tyskland. Med vores Rejseforsikring i bagagen er du dækket året rundt, uanset hvorhen og hvor meget du rejser. Hver rejse må dog maksimalt vare 60 dages.

Vores rejseforsikring dækker dig, hvis du bliver alvorligt syg eller skadet. Det kan for eksempel være udgifter til behandling eller hjemtransport til Danmark.

Dit lokale forsikringsselskab

Vendia Forsikring er dit lokale forsikringsselskab i Hjørring og omegn. Vi tilbyder tilpassede forsikringer til både private og erhverv, hvor vi har fokus på netop dine behov. Om du skal have virksomhedsforsikring eller andet, så står vi klar med skræddersyede løsninger til både små og mellemstore virksomheder. Vi ved, at forskellige erhverv kræver forskellige forsikringer, da der kan være stor forskel på fx varelager, udstyr og bygningsareal.

Vi er forankret i lokalområdet, og vi brænder for Hjørring og Nordjylland. Vi vil give dig og din virksomhed de bedste betingelser, så du får den mest optimale forsikring. Vi tror på, at tilgængelighed og personlig rådgivning betaler sig. Du har derfor altid mulighed for at få et møde med os på vores kontor i Hjørring. Vores forsikringer giver dig den bedste dækning til konkurrencedygtige priser.