Ulykkesforsikring

Vi tilbyder ulykkesforsikringsløsninger til private
–  Få et uforpligtende forslag på hvordan du og dine kære kan forsikres.

Vendia Forsikring hjælper
når ulykken sker

Mange ulykker sker på et splitsekund og skaden kan ændre dit liv markant.
En ulykkesforsikring kan afhjælpe dig med nogle af de økonomiske konsekvenser, som en voldsom ulykke kan medføre.

Ulykkesforsikring i Nordjylland

Hos Vendia Forsikring gælder din ulykkesforsikring hele året rundt, og vores kunder bliver ikke sat i forskellige fareklasser ud fra deres jobs.

Du får altså den bedste dækning, uanset hvilket job du har. Vi dækker alt fra skader i ryggen og tandskader til vridskader, så du er sikret den bedste dækning.

Vi dækker fra 5% i méngrad, og vi udregner skaderne
ud fra en forbedret méntabel.

Dit lokale forsikringsselskab

Vendia Forsikring er dit lokale forsikringsselskab i Hjørring og omegn. Vi tilbyder tilpassede forsikringer til både private og erhverv, hvor vi har fokus på netop dine behov. Om du skal have virksomhedsforsikring eller andet, så står vi klar med skræddersyede løsninger til både små og mellemstore virksomheder. Vi ved, at forskellige erhverv kræver forskellige forsikringer, da der kan være stor forskel på fx varelager, udstyr og bygningsareal.

Vi er forankret i lokalområdet, og vi brænder for Hjørring og Nordjylland. Vi vil give dig og din virksomhed de bedste betingelser, så du får den mest optimale forsikring. Vi tror på, at tilgængelighed og personlig rådgivning betaler sig. Du har derfor altid mulighed for at få et møde med os på vores kontor i Hjørring. Vores forsikringer giver dig den bedste dækning til konkurrencedygtige priser.