Erhvervsforsikring

Vi tilbyder forsikringsløsninger til små og mellemstore virksomheder inden for mange brancher
–  Få et uforpligtende forslag på hvordan din virksomhed kan forsikres.

Forsikring til dit erhverv 

Hos Vendia Forsikring arbejder vi ud fra principper om god service og nærhed. Vores assurandører står alle klar til at give dig den bedste service, så du får en erhvervsforsikring, som passer til din virksomheds behov.

Erhvervsforsikring i Nordjylland

Hos Vendia Forsikring tilbyder vi erhvervsforsikringer til alle typer af virksomheder. En erhvervsforsikring er vigtig for dig og din virksomhed, da den skaber sikkerhed og tryghed, hvis uheldet skulle være ude. En erhvervsforsikring kan indeholde forskellige typer af dækning. Det kan være alt fra branddækning og tyveri til vandskader.

Alt efter hvilken type virksomhed du ejer, så kan vi tilbyde en skræddersyet løsning til netop din virksomhed. Vi ved, at forskellige virksomheder kræver forskellige forsikringsløsninger. Derfor vil vi meget gerne høre mere om din virksomhed, så vi kan give dig det mest optimale tilbud på en erhvervsforsikring.

Dit lokale forsikringsselskab

Vendia Forsikring er dit lokale forsikringsselskab i Hjørring og omegn. Vi tilbyder tilpassede forsikringer til både private og erhverv, hvor vi har fokus på netop dine behov. Om du skal have virksomhedsforsikring eller andet, så står vi klar med skræddersyede løsninger til både små og mellemstore virksomheder. Vi ved, at forskellige erhverv kræver forskellige forsikringer, da der kan være stor forskel på fx varelager, udstyr og bygningsareal.

Vi er forankret i lokalområdet, og vi brænder for Hjørring og Nordjylland. Vi vil give dig og din virksomhed de bedste betingelser, så du får den mest optimale forsikring. Vi tror på, at tilgængelighed og personlig rådgivning betaler sig. Du har derfor altid mulighed for at få et møde med os på vores kontor i Hjørring. Vores forsikringer giver dig den bedste dækning til konkurrencedygtige priser.

Uforpligtende tilbud på erhvervsforsikring

Ønsker du et uforpligtende tilbud på din erhvervsforsikring, så kan kan du enten kontakte os telefonisk
på tlf. 53 51 00 04 eller på mail. Vi er altid åbne over for personlige møder på vores kontor, og vi vil hellere end gerne have besøg af dig til en snak om din erhvervsforsikring.

Få et uforpligtende forslag fra Vendia Forsikring.

Udfyld nedenstående formular og vi vil vende tilbage snarest

 

  Tobias Jørgensen

  Tobias Jørgensen

  Direktør, Exam. Assurandør

  Tlf: +45 21 18 40 88
  Mail: tob@vendiaforsikring.dk

  Lars Damgaard

  Lars Damgaard

  Assurandør Erhverv

  Tlf: +45 81811981
  Mail: ld@vendiaforsikring.dk