Rejseforsikring i Nordjylland

Hos Vendia Forsikring tilbyder vi naturligvis også vores kunder rejseforsikringer – og vi dækker dine rejser i hele verden.

Vendia Forsikring er et lokalt forankret Nordjysk forsikringsagentur, som betjener kunder i Nordjylland. Vi mener, at tillid skaber tryghed og har høj fokus på tilgængelighed. Du kan derfor til enhver tid få kontakt til os på telefon, sms, e-mail eller ved personligt møde på kontoret.

Hos Vendia Forsikring vil du altid opleve en troværdig, engageret og kundeorienteret forsikringsrådgivning – også når skaden sker!

Hele verden

Tegner du en rejseforsikring hos Vendia Forsikring, er du dækket på rejser i hele verden. Det gule og blå sygesikringsbevis er ikke længere nok, hvorfor det er op til den enkelte at tegne rejseforsikring. Vi har gjort det nemt, da vi tilbyder rejseforsikring som tilvalgsdækning til din indboforsikring.

Der kan ske uheld, uanset om du er på skirejse i Østrig, på badeferie i sydens sol eller på indkøbstur i Tyskland – vores Rejseforsikring giver dig tryghed og en god dækning året rundt, ligegyldigt hvor rejsen går hen, og hvor meget du rejser. Hver rejse må dog maksimalt vare 60 dage.

Rejseforsikringen dækker, hvis du bliver alvorligt syg eller skadet på din rejse. Det kan eksempelvis være udgifter til behandling eller hjemtransport.

Book et møde med os

Vi er altid klar til at holde et uforpligtende møde, hvor vi kan drøfte og udarbejde et personligt forsikringstilbud ud fra dine ønsker og behov.

Kontakt os derfor uforpligtende på nedenstående oplysninger.

Kontakt os
Få forsikringer tilpasset dig og dine behov.

Vendia Forsikring Vandværksvej 32 9800 Hjørring

+45 53 51 00 04
Skriv en besked