Forsikring i Brønderslev

Hos Vendia Forsikring kan vi også tilbyde kundetilpassede forsikringer til private og erhverv i Brønderslev.

Vores hovedkontor ligger i Hjørring, hvorfra vi betjener vores kunder i hele Vendsyssel – Vi gør os altid umage, og gennem vores høje service og professionelle rådgivning er vores må at blive betragtet som dit lokale forsikringsselskab i Vendsyssel. 

Vi gør meget ud af personlig kontakt, da vi ved, at tillid skaber tryghed for vores forsikringskunder. Du vil som forsikringskunde i Brønderslev hos os, ligeledes opleve, at vi yder nærværende rådgivning baseret på netop din situation, ønsker og behov – kort sagt kundetilpassede forsikringsløsninger.

Til vores private kunder tilbyder vi følgende forsikringer:

  • Indboforsikring
  • Rejse- og afbudsforsikring
  • Villa- / Husforsikring
  • Bilforsikring
  • Ulykkesforsikring
  • Knallert- og Scooterforsikring

Virksomheder kan også tegne forsikring hos os, og vi tilbyder forsikringsløsninger til de fleste typer virksomheder – Som altid er vi også her åbne for en uforpligtende snak om mulighederne. 

Dit lokale forsikringsselskab i Brønderslev

Hos Vendia Forsikring vil vi gerne betragtes som det foretrukne lokale forsikringsselskab i Brønderslev. Gennem årene har vi valgt at støtte en række lokale idrætsklubber med sponsorater – På den måde kan vi bakke op om lokalsamfundet og tage del i fællesskabet til gavn for både børn og voksne. 

Vendia forsikring står altid klar til at tage imod dig, og drøfte dine ønsker og behov for forsikring-  Kontakt os på nedenstående oplysninger.

Kontakt os
Få forsikringer tilpasset dig og dine behov.

Vendia Forsikring Vandværksvej 32 9800 Hjørring

+45 53 51 00 04
Skriv en besked