Vendia Forsikring skaber tryghed

Kompetent rådgivning

Hos Vendia Forsikring er det kunden der er hovedpersonen. Derfor har vi samlet et team af medarbejdere med over 50 års erfaring indenfor forsikring, som tilbyder kundetilpassede forsikringsløsninger til både private og erhverv. Tilgængelighed og nærværende rådgivning er en stor del af vores succes. Derfor er personlig kontakt hos Vendia Forsikring en selvfølge,.

Privat

Forsikringer tilpasset familiens behov.

Erhverv

Vi hjælper dig med et uforpligtende tilbud på skræddersyede erhvervsforsikringer.

Anmeld skade

Anmeld din skade her på siden – det er nemt og hurtigt.

Vendia Forsikring skaber tryghed

Vores team af assurandører står klar til at hjælper dig med med, at sammensætte den rigtige forsikringsløsning.  I denne tid er vi ekstra digitale via online møder på mail.

Vi er stadig til at komme i kontakt med både ved fysiske besøg, hvor vi selvfølgelig overholder myndighedernes retningslinjer vedr. Covid-19.

Privat eller erhverv

Vendia Forsikring tilbyder kundetilpassede løsninger til private og erhverv med udgangspunkt i deres ønsker og behov – tilsat almindelig sund fornuft. Og vi er ikke dyrere end andre selskaber – tværtimod.

Vores områder

Vendia Forsikring er et lokalt forankret forsikringsagentur. I samarbejde med Thisted Forsikring og andre håndplukkede samarbejdspartnere har vi udviklet et unikt forsikringstilbud, hvor vi tilbyder kundetilpassede løsninger til private og erhverv med afsæt i den enkelte kundes ønsker og behov og båret af almindelig sund fornuft. Vi dækker indenfor følgende områder:

Hvorfor Vendia Forsikring

Vi arbejder ud fra følgende sætning: Vendia skaber tryghed. Vi mener det opnås bedst igennem personlig kontakt, tillid og selvfølgelig igennem gode produkter fra vores samarbejdspartnere.

N

Lokalt selskab

N

Personlig rådgivning

N

Tryghed i hverdagen

N

Solid samarbejdspartner

Kontakt os
Få forsikringer tilpasset dig og dine behov.

Vendia Forsikring Vandværksvej 32 9800 Hjørring

+45 53 51 00 04
Skriv en besked